OM OSS

Ägarledda bolag är viktiga uppdragsgivare för oss. Mycket tid och resurser används på att verkligen lära känna kunderna och deras unika behov. Vi arbetar också gärna med stiftelser, ideella föreningar, bostadsrättsföreningar och religiösa samfund (ex Svenska kyrkan) som vi har lång och gedigen erfarenhet av. Arbete med utlandsägda bolag är en annan specialitet vi har på byrån.

PKF Revidentia består i dag av auktoriserade revisorer med lång erfarenhet av yrket, plus revisorsassistenter och administrativ personal. Vår ambition är att växa till en byrå specialiserad på revision med 15-25 personer.

Alla kvalificerade revisorer på PKF Revidentia är auktoriserade och medlemmar i branschorganisationen Far. Vår revisionsbyrå är kvalitetssäkrad i enlighet med god revisionssed och internationell standard (ISQC1). Vi genomgår även regelbundna kontroller av externa kontrollanter. Som en led i vår kvalitetssäkring ingår en hög grad av årlig vidareutbildning för auktoriserade revisorer där kravet är minst 120 timmar över en 3 års period.

Vi finns på Packhusgränd 6 i Gamla Stan, Stockholm, nära kajen mot den glittrande Saltsjön.

För att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt i övriga världen samarbetar vi med ett av världens största, världstäckande nätverk för revisorer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *